Healing voor huisdieren

Bij vele huisdieren, veelal honden en katten, heb ik het gedrag van het dier kunnen veranderen in positieve zin. Mijn behandelingen zorgen voor lichamelijke en geestelijke rust voor uw huisdier. Uw huisdier laat spanningen los en is meer in balans. 

Ik help huisdieren met de volgende zaken: 

  • Angsten 
  • Pijnen & blessures 
  • Blokkades 
  • Gedragsstoornissen 
  • Verandering 

 

Het gedrag van uw huisdier komt meestal vanuit een ervaring of een lichamelijke klacht waar de baasjes niets van weten. Paarden of huisdieren mankeren veel meer dan wij ons kunnen voorstellen, ik schrik er nog regelmatig van! 

Ik vind het belangrijk om het huisdier te behandelen bij de eigenaars thuis, zodat het dier zich prettig voelt en op zijn gemak, en neem daar ook de tijd voor. Ik voel altijd het hele dier na, naar mogelijke problemen, en behandel ze allemaal.  

Ik behandel altijd twee maal om de klachten te verhelpen, met ongeveer een week er tussen. En houd tussen en na de behandeling contact met u over de vorderingen. Na de eerste behandeling zal de eerste vooruitgang al snel zichtbaar zijn, het huisdier zal vrolijker zijn en al minder last hebben van de klacht. Er zijn twee behandelingen nodig, om iedere klacht/blokkade weg te krijgen, wanneer het over de klachten gaat zo als hier boven beschreven staat. 

Op energetische niveau is veel mogelijk, maar honderd procent zekerheid over genezing kan niemand geven, maar we doen ons best.