Diana Knoops

Mijn nieuwe ervaring met Sander in een volgende levensfase:
In 1992 leerde ik Sander kennen in de sportschool waar hij fanatiek deed trainen.
Hij was daar ook trainer en heeft me toen begeleid.
Ik ben toen verhuisd naar België en hem uit het oog verloren.
Inmiddels woon ik al weer 10 jaar in Venlo. Ik kwam door toeval via mijn vrijwilligerswerk uit bij “Healing voor mens, paard en huisdier”. Vol verbazing zag ik dat het Sander was. Ik heb me aangemeld op zijn site en contact met hem opgenomen.
Meer dan twintig jaar elkaar niet gezien te hebben, voelde het toch of de laatste keer gisteren was! Die rust straalt hij natuurlijk ook wel uit.

Aangezien mijn slechte gezondheid en nogal wat kwaaltjes kon het natuurlijk niet uit blijven dat ik voor een behandeling van hem ging.
We zijn begonnen met een behandeling voor mijn rust te vinden en op een betere manier door het leven te kunnen gaan. Mijn moeder is één jaar geleden overleden en zo nog wat oude dingetjes. Na een mooie wegwijzer en wat huiswerk gaat het al allemaal stukken beter.

Mijn tweede behandeling kwam wat sneller dan verwacht. Ik had een plotselinge aanval van Netelroos. Poeh dat was schrikken! Een ramp maar dan was Sander er!
De dag na de behandeling was er een grote verlichting van pijn en jeuk. Mijn rechterarm kon ik voor de behandeling niet meer bewegen. De dag erna gelukkig weer wel. Ik ben door Sander zijn behandeling snel en op een zeer fijne manier genezen.
Bedankt Sander