Oktober 2013 gevallen omdat ik ff snel….. Behoorlijk pijn gedaan aan m’n schouder en nek, maar ben niet naar huisarts geweest. Zelf arm in mitella gehangen om te rusten en bezig gebleven met de dingen die ik wel kon. Na een paar weken met osteopaat aan de slag, en het ging steeds beter. Na iets meer dan een jaar werden m’n halswervels dik en deed m’n nek ontzettend veel pijn. Ben bij de huisarts geweest, maar niet tevreden over zijn “uitspraak” overbelaste monikskapspier: pijnstiller en rustig afwachten. Door een osteopaat behandeld op eigen initiatief, maar ze gaf aan dat ze het wel verbeterde, maar onvoldoende en zij kwam niet verder door. Toen kwam de gouden tip van Peter Jaspers: Sander Delsing!!!! Hij heeft behalve mij, ook 2 paarden hier behandeld, die goed verbeterd zijn.
Sander heeft z’n magische handen op m’n super pijnlijke nekkie en rug gelegd…… Ik had geen idee wat ik er van mocht verwachten en heb het over me laten komen. Een enorme rust; de plaatsen waar hij zg. knooppunten voelde, begonnen te tintelen (de eerste keer tot bijna een dag later!) en het werd warm. Ik had zo goed als geen pijn en hinder meer, ik kon me weer vrijer bewegen en iets uit een hoger kastje halen, zonder dat ik het liet vallen. Het slapen ging ook weer zonder dat ik tig keer wakker werd met omdraaien; dus ik denk dat m’n lontje ook minder kort werd, haha.
De tweede keer was ik zo ontspannen dat ik in slaap gevallen ben (wie me een beetje kent schiet nu hardop in de lach) en ook na deze behandeling weer dat heerlijke tintelende gevoel, die fijne warmte en weer meer vrijheid in m’n beweging.
Heerlijk om zonder pijn en beperkingen van alles te kunnen genieten!!!
En Sander…. gewoon een super vent met een speciale gave, die hij gelukkig uitdeelt!
Thanks Sander!!!!