Sander bedankt

Ik wil graag mijn ervaring met Sander met jullie delen !!

Het vorige jaar toen Sander Delsing twee behandelingen ging verloten had ik voor ons paard Coco Chanel een bericht geschreven. Ik dacht ik win toch nooit maar ik was wel de gelukkige winnaar !!

Na de eerste behandeling voor Coco Chanel had ik zoiets van het zal wel…..
Maar een paar dagen later zagen we toch resultaat. Ze begon beter te lopen en werd vrolijker. We keken uit naar de tweede behandeling!!

Na de tweede behandeling van Sander zei hij dingen over Coco Chanel die hij niet kon weten, die ik ook niet wist. Ik kon ze wel via iemand navragen en dat heb ik gedaan en het klopte allemaal precies. Het was echt niet normaal wat die man allemaal met haar gedaan heeft. Te triest voor woorden !!

Een paar dagen later zagen we weer duidelijk verschil, het ging weer een stukje beter. Maar we zijn er nog lang niet, ze moet eerst het vertrouwen in de mens terug krijgen en dat duurt wel even.

Vorige week is Sander nog een keer bij ons geweest en we zijn weer een stap dichter bij. Coco Chanel doet het super ze begint haar lijf lekker los te laten. We gaan haar lekker door trainen en hopelijk dat ze met de buiten wedstrijden mee kan doen

We hadden nooit gedacht dat Sander van zo’n chagrijnig en pijnlijk paard een lief en vrolijk paard kon maken. Ze heeft nog wat kleine min puntjes maar het is een hele gevoelige merrie !!

Sander bedankt dat ik deze behandelingen gewonnen heb en dat je dit voor ons paard hebt gedaan. We volgen jou advies op en we spreken ons snel.
Groetjes Hilda , Mandy en Ria