Over Sander Delsing

Ik ben getrouwd met Sonja en samen hebben we 3 volwassen kinderen. Ik ben geboren in Venlo, sinds een aantal jaren wonen we in Kaldenkirchen, een stadje dat net over de grens bij Venlo, in Duitsland ligt.

Mijn achtergrond

Als vanaf mijn jonge jeugd, merkten mijn ouders dat ik ten opzichte van leeftijdsgenoten meer levenswijsheid liet zien. Ik begreep dingen en kon me inleven in mensen, waardoor ik op die leeftijd al vaak raadgever was voor mensen om me heen. Sommige leeftijdsgenoten begrepen dat niet, waardoor ze nog wel eens vreemd konden reageren. Op mijn beurt was ik daar weer gevoelig voor. Ik probeerde deze gevoeligheid te camoufleren, of zelfs uit te schakelen. Dit leidde tot interne conflicten en ontevredenheid, maar ik deed het uit overlevingsdrang. Om niet anders te hoeven zijn dan anderen. Inmiddels weet ik dat ik een hoog sensitief persoon ben, zogenaamd HSP. Ik zie het niet als een ziekte, maar als een karakter eigenschap. Hoog gevoelige mensen zijn gevoeliger voor indrukken van buitenaf. Gebeurtenissen maken veel indruk en dringen diep in het gevoel binnen. Inmiddels heb ik geleerd hoe ik daar mee om kan gaan en heb ik ook ervaren dat ik andere mensen kan helpen om het leven draaglijker te maken. Hoog gevoeligheid kun je ook positief inzetten, dan kan het zelfs een gave zijn.

Zesde zintuig – Helder Ziend – Helder Horend

Daarbij beschik ik over een zesde zintuig. Dit betekent dat ik bij mensen én dieren allerlei beelden zie en indrukken krijg, van zaken waar ze last van hebben. Ik kan met mijn handen tot in gradaties aanvoelen hoe zwaar een pijn is, en waar blokkades zitten tot op de millimeter nauwkeurig voel ik aan waar de doorstroming niet goed is. Mijn handen weten dan ook automatische wat ze ervoor moeten doen om het probleem op te heffen. Hierdoor ben ik in staat om zowel mensen als dieren te helpen met het verminderen of wegnemen van:

  • pijn
  • blokkades
  • angsten
  • gedragsstoornissen
  • geestelijke/lichamelijke rust

Gesprekken

Ook ga ik in gesprek met mensen die vastlopen in een bepaalde fase in hun leven. Door mijn eigen levenservaring en extra vaardigheden kan ik handvaten en inzichten bieden, waardoor mensen hun leven weer op eigen kracht kunnen structureren. Het doel is altijd om met plezier te leven en gelukkig te zijn.

 

Check ook eventueel mijn Facebookgroep:

Sander Delsing